Op zondag 24 september 2017 organiseert de wandelvereniging Stg.WVT ’93 uit Margraten alweer hun 25e Mergellandtocht.

De routes zijn uitgezet in de driehoek Margraten – Gulpen – Beutenaken. Tijdens deze tocht kunt u o.a. vooral genieten van prachtige vergezichten over een van de mooiste dalen van Nederland, namelijk het vijf sterren tellende Gulpdal, prachtige hellingbossen, enkele kastelen en de meanderende Gulp. Een landschap, dat niet geleden heeft onder de herindelingen van de ruilverkaveling, dus zeker meer dan de moeite waard om door heen te wandelen.

WVT’93 staat, zoals u van ons gewend bent, garant voor uitstekend uitgezette routes en prima verzorgde rustposten alwaar men tegen wandelvriendelijke prijzen voorzien wordt van een hapje en een drankje. Tevens zijn er in de rustposten goede sanitaire voorzieningen aanwezig.

De te lopen afstanden zijn 8 – 12 – 15 – 22 en 30 km. Bij de tocht van 8 km is zoals vanouds, rekening gehouden met gezinnen met kleine kinderen. Op dit traject komt men ook uit de voeten met (stevige) wandelwagens. Inschrijven is mogelijk bij Café ’t Flaterke, Sprinkstr. 59 te Margraten van 7.00 tot 14.00. De inschrijving voor de langere afstanden (22 en 30 km) sluit om 12.00 uur.

Nadere inlichtingen kunt u verkrijgen bij dhr. Huub Broex (045-5491932).

Uiteraard is er een IVV-stempel aanwezig. WVT’93 hoopt u te mogen begroeten en wenst u alvast een plezierige en sportieve wandeling toe.

 

Print Friendly